fbpx

Hoe kunt u uw milieu-impact verlagen?

Er zijn tientallen manieren om uw footprint te verlagen. Veel bedrijven in de land- en tuinbouwsector worstelen met de vraag waar het beste op ingezet kan worden met betrekking tot verlaging en hoe deze verlaging gerealiseerd kan worden. Greenhouse Marketeers biedt op maat gemaakte begeleiding voor verduurzaming. Of het nu gaat om afvalvermindering, het kiezen voor duurzame alternatieven of verlaging van energieverbruik: wij helpen u!

Praktische oplossingen, passend bij uw organisatie

De inzichten die u krijgt dankzij de footprintberekening van Greenhouse Marketeers bieden het startpunt voor dat waar het om draait: het succesvol reduceren van uw milieu-impact. Doordat u zowel op bedrijfsniveau als op proces en productniveau gedetailleerde resultaten ontvangt, kunt u samen met onze experts direct zien waar u het beste mee aan de slag kunt gaan. En dat is fijn. Want waarom zou u als eerste investeren in zonnepanelen als blijkt dat uw impact vele malen groter kan zijn door te kiezen voor een alternatieve verpakking?

Dankzij ons almaar groeiende netwerk aan duurzame partners en leveranciers, is Greenhouse Marketeers in staat om in steeds meer schakels van de keten een passende oplossing te bieden. Zo maken we de complete land- en tuinbouw sector samen steeds duurzamer.

Wilt u weten waar u de meeste impact kunt maken?

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden voor een demo.

2 + 5 = ?