Milieu-impact meten

Wat is de impact van je bedrijf op het milieu?

De impact die je bedrijfsactiviteiten hebben op het milieu, wordt ook wel de voetafdruk of footprint genoemd.

Het berekenen van een footprint geeft duurzaamheid een getal. Je verkrijgt hiermee inzicht in hoe duurzaam jouw bedrijf en producten zijn. Laat de milieu-impact meten van je organisatie als startpunt om je volledige organisatie, processen en producten te verduurzamen.

Revolutionaire meettechniek, klaar voor de wereld van morgen.

Greenhouse Marketeers maakt gebruik van geavanceerde software om de milieu-impact te meten van land- en tuinbouwbedrijven op tientallen factoren.

Wanneer de berekening voltooid is, weet je de totale milieu-impact van je bedrijf, van alle processen en van alle producten. Ook de opbouw van de footprint is zichtbaar. Hoeveel draagt de keuze voor een specifieke verpakking bij aan de milieu-impact? En hoe staat de uitstoot van CO2 door verwarming eigenlijk in verhouding tot de CO2-uitstoot van het transport van je producten?

De inzichten die voortkomen uit de berekening worden gebruikt om zo snel en effectief mogelijk de milieu-impact van je bedrijf en producten te verlagen. Deze besparingen kunnen ook zeker zorgen voor minder kosten. Door elk jaar de footprintberekening te herhalen, kan goed worden nagegaan hoe goed de maatregelen werken. Bekijk hier enkele succesverhalen van onze klanten en ontdek meer over het belang van footprintberekeningen, verduurzamen en het maken van impact.

Ben jij de volgende die door ons de footprint van je bedrijf laat berekenen?

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden voor een demo.

3 + 1 = ?