fbpx

Wat is de impact van uw bedrijf op het milieu?

De impact die uw bedrijfsactiviteiten hebben op het milieu, wordt ook wel de voetafdruk of footprint genoemd.

Het berekenen van een footprint geeft duurzaamheid een getal. Het geeft inzicht in hoe duurzaam uw bedrijf en uw producten zijn en is het startpunt om uw volledige organisatie, processen en producten te verduurzamen.

Revolutionaire meettechniek, klaar voor de wereld van morgen.

Greenhouse Marketeers maakt gebruik van geavanceerde software om de milieu-impact van land- en tuinbouwbedrijven op tientallen factoren te berekenen.

Wanneer de berekening voltooid is, weet u de totale milieu-impact van uw bedrijf, van alle processen en van alle producten. Ook de opbouw van de footprint is zichtbaar. Hoeveel draagt de keuze voor een specifieke verpakking bij aan uw milieu-impact? En hoe staat de uitstoot van CO2 door verwarming eigenlijk in verhouding tot de CO2-uitstoot van het transport van uw producten?

De inzichten die voortkomen uit de berekening worden gebruikt om zo snel en effectief mogelijk de milieu-impact van uw bedrijf en uw producten te verlagen. Deze besparingen kunnen ook zeker zorgen voor minder kosten. Door elk jaar de footprintberekening te herhalen, kan goed worden nagegaan hoe goed de maatregelen werken.

Bent u de volgende die door ons de footprint van uw bedrijf laat berekenen?

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden voor een demo.

2 + 5 = ?