Het belang van betrokken medewerkers bij een duurzaamheidstraject

Werk maken van medewerkersbetrokkenheid met de Sustainable Start Session

Bedrijven staan momenteel voor een groot vraagstuk: hoe gaan wij verduurzamen? Je wilt graag starten, maar waar kun je het beste beginnen? Belangrijk is om je goed te laten informeren over wat voor acties het bedrijf kan ondernemen. Minstens net zo belangrijk is om het personeel hierin mee te nemen. Medewerkersbetrokkenheid zorgt voor een grotere slagingskans van het duurzaamheidsbeleid. Bovendien zijn bedrijven met betrokken medewerkers bewezen innovatiever, productiever en winstgevender.

Een bedrijf draait goed op betrokken medewerkers

Niet alles draait om cijfers

De missie van Greenhouse Marketeers is bedrijven te begeleiden in het proces naar een duurzame onderneming. Dat proces bestaat niet alleen uit cijfers, het bestaat ook uit intrinsieke motivatie, een innovatieve mindset en de inzet van medewerkers. Betrokken medewerkers, daar draait een bedrijf goed op. Echter is de juiste kennis voor begeleiding van dit proces niet altijd in huis. Daarom kregen wij steeds vaker de vraag of wij hier een rol in willen vervullen. Zo is het gekomen dat wij bedrijven niet alleen helpen met het inzichtelijk maken van hun milieu-impact, maar ook begeleiden bij het interne duurzaamheidstraject, door middel van de Sustainable Start Session.

Hoe ziet de Sustainable Start Session er uit?

Maak het jezelf niet te moeilijk en vraag bij Greenhouse Marketeers een Sustainable Start Session aan. De sessie onder begeleiding van Henri Potze, eigenaar van Greenhouse Marketeers, heeft een duur van 2 uur en bevat plek voor deelname van maximaal 8 mensen. Deze sessies zijn bedoeld voor teamleiders en teams. We beginnen met een korte inleiding en update over de laatste duurzame ontwikkelingen in het algemeen en ook specifiek in jullie sector. Vervolgens gaan we aan de slag. We werken toe naar een compact actieplan waar je gelijk stappen mee kan gaan zetten.

De tijd is aangebroken om te starten!

Duurzame bedrijfsvoering en werkprocessen zullen snel de norm worden. Veel bedrijven zijn hiermee al gestart, voornamelijk omdat het ook een commercieel belang voorziet. Jij bent je nu ook bewust, het is tijd om van start te gaan en de impact van je bedrijf op het milieu te verkleinen.

Vraag de Sustainable Start Session hieronder aan of bel ons en hopelijk zien we elkaar snel!


Vraag de Sustainable Start Session aan

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

4 + 2 = ?