Duurzame marketing

Hoe vertel je jouw duurzame verhaal?

Er is een toenemende vraag naar duurzaam geproduceerde producten, zowel bij consumenten als bij business-to-business relaties. Daarnaast is er een groeiende behoefte bij retailers, overheden, consumenten en milieuorganisaties aan bewijs dat een bedrijf duurzaam werkt.

Hoe laat jij je klanten en andere belanghebbenden weten dat jouw bedrijf zich succesvol inspant op het gebied van duurzaamheid? En hoe zorg je dat je boodschap op de juiste manier overkomt? Laat ons je helpen om je boodschap te vertalen naar een verhaal met impact.

Duurzame communicatie

Transparant, eerlijk en authentiek

Er worden regelmatig – vaak ongenuanceerde – verhalen de media ingeslingerd over duurzaamheid. Zowel positief als negatief, en meestal zo gebracht dat het precies de kant op valt die de maker van het bericht voor ogen heeft.

Er is dan ook steeds meer behoefte aan een transparant, eerlijk en authentiek verhaal. Geen opgepoetste praatjes om klanten, kijkcijfers of donateurs te trekken. Maar een eerlijk beeld van wat je als bedrijf doet om duurzamer te worden. En dat is precies waar Greenhouse Marketeers voor staat!

De resultaten van je footprintberekening zijn een middel om transparant te kunnen zijn. Wij helpen je graag om door middel van duurzame marketing en communicatie je weg naar duurzaamheid bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Wil je jouw duurzame verhaal delen met de wereld?

Neem contact op voor meer informatie.

1 + 7 = ?