Duurzaamheid vermarkten

Hoe vertelt u uw duurzame verhaal?

Er is een toenemende vraag naar duurzaam geproduceerde producten, zowel door consumenten als ook business-to-business relaties. Daarnaast is er een groeiende behoefte bij retailers, overheden, consumenten en milieuorganisaties aan bewijs dat een bedrijf duurzaam werkt.

Hoe laat u uw klanten en andere belanghebbenden weten dat uw bedrijf zich succesvol inspant op het gebied duurzaamheid? En hoe zorgt u dat uw boodschap op de juiste manier overkomt? Wij helpen uw weg naar duurzaamheid te vermarkten.

Transparant, eerlijk en authentiek

Er worden regelmatig – vaak ongenuanceerde – verhalen de media ingeslingerd over duurzaamheid. Zowel positief als negatief, en meestal zo gebracht dat het precies de kant op valt die de maker van het bericht voor ogen heeft.

Er is dan ook steeds meer behoefte aan een transparant, eerlijk en authentiek verhaal. Geen opgepoetste praatjes om klanten, kijkcijfers of donateurs te trekken. Maar een eerlijk beeld van wat u als bedrijf doet om duurzamer te worden. En dat is precies waar Greenhouse Marketeers voor staat!

De resultaten van uw footprintberekening zijn een middel om transparant te kunnen zijn. En dankzij ons ervaren en uitgebreide team van social media fanaten, webbouwers, designers, fotografen, tekstschrijvers en cameramannen- en vrouwen helpen wij u om uw weg naar duurzaamheid bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Wilt u aan de slag met het vermarkten van uw duurzaamheid?

Neem contact op voor meer informatie.

0 + 7 = ?