Bedrijf verduurzamen

Hoe kun je jouw footprint verkleinen?

Er zijn tientallen manieren om je bedrijf te verduurzamen en daarmee je footprint te verkleinen. Veel bedrijven in de land- en tuinbouwsector worstelen met de vraag waar het beste op ingezet kan worden met betrekking tot CO2-besparing en hoedeze verduurzaming gerealiseerd kan worden. Greenhouse Marketeers biedt op maat gemaakte begeleiding voor verduurzaming. Of het nu gaat om afvalvermindering, het kiezen voor duurzame alternatieven of verlaging van energieverbruik: wij helpen je!

Praktische oplossingen, passend bij jouw organisatie

De inzichten die je krijgt dankzij de footprintberekening van Greenhouse Marketeers bieden het startpunt voor dat waar het om draait: het succesvol reduceren van je milieu-impact. Doordat je zowel op bedrijfsniveau als op proces- en productniveau gedetailleerde resultaten ontvangt, kan je samen met onze experts direct zien waar je het beste mee aan de slag kunt gaan. En dat is fijn. Want waarom zou je als eerste investeren in zonnepanelen als blijkt dat je impact vele malen groter kan zijn door te kiezen voor een alternatieve verpakking?

Dankzij ons almaar groeiende netwerk aan duurzame partners en leveranciers, is Greenhouse Marketeers in staat om in steeds meer schakels van de keten een passende oplossing te bieden. Zo maken we de complete land- en tuinbouw sectorsamen steeds duurzamer.

Gehele keten footprint verkleinen

De vraag van consumenten en bedrijven naar duurzaam geteelde tuinbouwproducten neemt toe. Bovendien is er bij retailers, overheden, consumenten en milieuorganisaties een groeiende behoefte aan bewijs dat een bedrijf duurzaam werkt. Zowel ketenpartners als de markt vragen steeds meer om footprintberekeningen van tuinbouwproducten. Met het Horti Footprint Chain Program komt de tuinbouwsector collectief in actie door gehoor te geven aan deze behoeften. Meer weten over het verduurzamen van niet alleen je bedrijf, maar de gehele keten rondom je product(en)? Bekijk ons initiatief Horti Footprint Chain Program.

Wil je weten waar je de meeste impact kunt maken?

Neem contact op voor meer informatie en de mogelijkheden voor een demo.

0 + 7 = ?